Fysiodocwerk is aangesloten bij de volgende netwerkorganisaties:

Claudicationet

Claudicationet is een organisatie van Fysiotherapeuten die speciaal geschoold zijn in het begeleiden van clienten met Claudicatio Intermittens, en zo garant staan voor de beste zorg op dit gebied. Heleen, Cora en Elles zijn hierbij aangesloten.

 

Mulligan-netwerk

Het Mulliganconcept werkt volgens een methode die door een groot aantal fysiotherapeuten wordt gebruikt om pijnvrij te kunnen mobiliseren. Deze methode leidt vaak tot een snel en blijvend herstel van de gewrichts-functie. Heleen van der Struis is in onze praktijk gecertificeerd Mulligan therapeut. Voor meer informatie klikt u hier.

 

COPD-netwerk

Binnen het regionale COPD-netwerk hanteren alle fysiotherapeuten dezelfde aanpak en begeleiding van de COPD-patiënten binnen hun praktijk. Daarnaast vindt er regelmatig uitwisseling van ervaringen plaats. Machteld en Elles verzorgen de COPD trajecten.

Long-netwerk Eerstelijns Fysiotherapie (LEF)

Dit netwerk is bedoeld voor 1e lijns fysiotherapeuten die gespecialeerd zijn in het behandelen van mensen met longaandoeningen. Ziekenhuizen als het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus Medisch Centrum zijn hierbij aangesloten. Longartsen / verpleegkundigen en fysiotherapeuten komen regelmatig bij elkaar om ervaringen te delen over dit onderwerp. Via de website van LEF kunnen zowel artsen als patienten makkelijk via de zorgzoeker een fysiotherapeut in de buurt zoeken.

 

Zorggroep Fysiotherapie Eerste Lijn (FEL) en het Orthopedisch netwerk van de FEL

De FEL is een samenwerkingsverband van 1e lijns fysiotherapeuten. De FEL stelt aan de deelnemende praktijken aanvullende kwaliteitseisen qua scholing, ervaring en uitrusting van de praktijk, naast een geprotocolleerde manier van werken rondom COPD en Orthopedie. Op het naleven van deze eisen wordt toezicht gehouden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de FEL.

 

Vitaal & Fysiotherapie

V&F is een landelijke netwerkorganisatie gericht op curatieve fysiotherapie en lifestyle. Deze organisatie biedt met name verzekerden van het UVIT-concern, VGZ, IZA, Univé en Trias diverse mogelijkheden. Kijk daarvoor eens op www.vitaal-fysiotherapie.nl

 

Careyn

U kunt als Careyn lid tegen een gereduceerd tarief preventieve training volgen bij Fysiodocwerk.

Openingstijden:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Ons adres:

De Vloot 206 D

3144 PK Maassluis

Tel. 010-5916341

Fax 010-5904799

info@fysiodocwerk.nl

 

07:30 - 20:00

08:00 - 19:15

08:00 - 20:30

07:30 - 17:30

08:00 - 18:00

09:00 - 12:00

© Fysiodocwerk  Inloggen

Privacy Policy  (PDF)