Parkinsonnet

Parkinsonpatiënten zijn voor fysiotherapie in het algemeen beter af bij speciaal opgeleide fysiotherapeuten. Deze zijn verenigd in een speciaal netwerk: het Parkinsonnet. Dit netwerk leidt de fysiotherapeuten op naar de modernste inzichten en zorgt voor nascholing voor de aangesloten therapeuten.

 

Claudicationet

Claudicationet is een organisatie van Fysiotherapeuten die speciaal geschoold zijn in het begeleiden van clienten met Claudicatio Intermittens, en zo garant staan voor de beste zorg op dit gebied.

 

Mulligan-netwerk

Het Mulliganconcept werkt volgens een methode die door een groot aantal fysiotherapeuten wordt gebruikt om pijnvrij te kunnen mobiliseren. Deze methode leidt vaak tot een snel en blijvend herstel van de gewrichts-functie. Heleen van der Struis is in onze praktijk gecertificeerd Mulligan therapeut.

Voor meer informatie klikt u hier.

COPD-netwerk

Binnen het regionale COPD-netwerk hanteren alle fysiotherapeuten dezelfde aanpak en begeleiding van de COPD-patiënten binnen hun praktijk. Daarnaast vindt er regelmatig uitwisseling van ervaringen plaats.

 

Long-netwerk Eerstelijns Fysiotherapie (LEF)

Dit netwerk is bedoeld voor 1e lijns fysiotherapeuten die gespecialeerd zijn in het behandelen van mensen met longaandoeningen. Ziekenhuizen als het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus Medisch Centrum zijn hierbij aangesloten. Longartsen / verpleegkundigen en fysiotherapeuten komen regelmatig bij elkaar om ervaringen te delen over dit onderwerp. Via de website van LEF kunnen zowel artsen als patienten makkelijk via de zorgzoeker een fysiotherapeut in de buurt zoeken.

 

Zorggroep Fysiotherapie Eerste Lijn (FEL)

De FEL  is een samenwerkingsverband van 1e lijns fysiotherapeuten. De FEL stelt aan de deelnemende praktijken aanvullende kwaliteitseisen qua scholing, ervaring en uitrusting van de praktijk, naast een geprotocolleerde manier van werken rondom COPD en Orthopedie. Op het naleven van deze eisen wordt toezicht gehouden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de FEL.

 

Vitaal & Fysiotherapie

V&F is een landelijke netwerkorganisatie gericht op curatieve fysiotherapie en lifestyle. Deze organisatie biedt met name verzekerden van het UVIT-concern, VGZ, IZA, Univé en Trias diverse mogelijkheden. Kijk daarvoor eens op www.vitaal-fysiotherapie.nl

 

Careyn

Fysiodocwerk verzorgt voor Careyn de cursus gezond bewegen. Tevens kunt u als Careyn lid tegen een gereduceerd tarief preventieve training volgen bij Fysiodocwerk.

Fysiodocwerk is aangesloten bij de volgende netwerkorganisaties:

Praktijkruimte:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Ons adres:

De Vloot 206 D

3144 PK Maassluis

Tel. 010-5916341

Fax 010-5904799

info@fysiodocwerk.nl

Begane grond

Cora Bijl

Machteld v.d. Lelij, Elles Aardenhout

Cora Bijl, Heleen v.d. Struis

Machteld v.d. Lelij, Cora Bijl

Machteld v.d. Lelij, Cora Bijl

Heleen v.d. Struis

1e verdieping

Gerard v.d. Wees, Elles Aardenhout, Tessa Oudejans

Karin Verkerk, Anika Ippel, Tessa Oudejans

Gerard v.d. Wees, Anika Ippel, Tessa Oudejans

Karin Verkerk, Elles Aardenhout

Gerard v.d. Wees, Anika Ippel, Tessa Oudejans

© Fysiodocwerk  Inloggen

Privacy Policy  (PDF)